Vijesti

Iako su obećali drugačije, u Crash Team Racing sutra stižu mikrotransakcije

Događa se slična stvar kao i kod aktualnog Call of Duty: Black Opsa 4. BO4 je recenzirala moja malenkost i dao sam mu izrazito dobru ocjenu. Između ostalog i zbog nedostatka, odnosno umanjenih i tolerabilnih mikrotransakcija, da bi ih mjesec dana poslije Activision i Treyarch poprilično unakazili. Da biste kupili sve, treba vam preko 10 tisuća kuna. Računali smo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdili su da ih neće biti

Slično se događa sad i s Crash Team Racing remasterom. Početkom godine iz Activisiona su tvrdili kako CTR neće imati nikakvih mikrotransakcija. Ali nisu izdržali. Prve stižu već sutra s Back N. Time Grand Prix eventom.

Activision je tako na svojem blogu najavio kako će igrači mogu kupovati Wumpa novčiće na digitalnim trgovinama, dok cijene još uvijek nisu objavljene.

Svi kozmetički dodaci koji stižu s Grand Prix eventom.

Kao i do sad, Wumpa novčiće se moglo zarađivati i regularnim igranjem i dobra je stvar što to ostaje tako. Oni koji žele, sad će skinove koje žele moći kupovati i pravim novcem. Međutim, postavlja se pitanje: hoće li Activision sad ubaciti skinove za koje će trebati nenormalne količine grinda kako bismo ih kupili? Pa tako natjerati igrače da radije plate pravim novcem. Vjerojatno hoće.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano