Idući mjesec izlazi igra koja će biti potencijalno RPG godine, a o njoj nitko ne priča  


Flipper
2021 XP-a
Rank: 9
Objave: 5541
Moderator
Član: prije 4 godine
wpf-cross-image

Možda je ovo potencijalno malo previše pretenciozno, ali je itekako moguće. GreedFall je igra o kojoj gotovo nitko ništa ne priča, niti piše, a koja ima zaista ogroman potencijal. Možda je razlog tome što svi čekamo Cyberpunk 2077? Ili što ne vjerujemo u studio Spiders i Focus Home Interactive? PirateFall GreedFall je prava i visokobudžetna…

5 odgovora
gusterko
181 XP-a
Rank: 2
Objave: 373
Član: prije 4 godine

Imam igru na radaru ali kao što si i sam napisao Spiders i Focus nisu preveliki razlog za pretjerani optimizam no sa druge strane meni se osobno Bound By Flame jako svidio ( znam čudak sam ) osim naravno završnog bossa koji pokvari cjelokupan dojam igre. Uglavnom čeka se recenzija da vidimo da li imamo potencijalni hit ili priču šta bi bilo da je bilo...…….

Odgovori
FicoLegend
1707 XP-a
Rank: 9
Objave: 5010
Moderator
Član: prije 4 godine

Mene Tehnomancer drži na oprezu... Potvrdit će i @chono7. Igra je u svim prezentacijama izgledala kao stvarno interesantan Sci-Fi RPG i potencijalna doza za one kojima nedostaje Mass Effect. Isprazan svijet i borba koja je bila nedorađena su stvorili stvarno... Dosadnu igru.

Ipak, ovo izgleda ispoliranije, no i dalje ću pričekati da se smiri situacija nakon izlaska.

Odgovori
foggy
3916 XP-a
Rank: 13
Objave: 764
Član: prije 2 godine

Radar blinka već neko vrijeme ali pričetak fino, vidit što će se reć i procjenit kada malo zakrpaju. Realno sve igre budu bolje nakon par zakrpa, osim Fallouta 76 jel 😛

RPG slabo nešto u zadnje vrijeme, srećom jRPG se pomalo vraća pa ima materijala. 

Odgovori
Zero
5473 XP-a
Rank: 14
Objave: 5899
 Zero
Član: prije 4 godine

Nema tu kruha, izgleda flashy na prvu, ali na drugi pogled već vidiš da je ovo previše casual, što može zahvaliti i spomenutim uzorima. Možda igra iznenadi ako priča i likovi budu od reda odrađeni kako treba, ali s obzirom na renome studija i povijest zadnjih nekoliko igara koje su se redovito vrtile oko 60% na Meti, koliko su šanse za to?

Mene je btw. prikaz više podsjetio na Fable 3, a taj nastavak mi i nije sjeo najbolje.

Odgovori
Weky
3056 XP-a
Rank: 11
Objave: 1002
 Weky
Član: prije 4 godine

Izgleda ko 6/10 metascore igra.

Odgovori