Vijesti

Idući mjesec izlazi igra koja će biti potencijalno RPG godine, a o njoj nitko ne priča

Možda je ovo potencijalno malo previše pretenciozno, ali je itekako moguće. GreedFall je igra o kojoj gotovo nitko ništa ne priča, niti piše, a koja ima zaista ogroman potencijal. Možda je razlog tome što svi čekamo Cyberpunk 2077? Ili što ne vjerujemo u studio Spiders i Focus Home Interactive?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PirateFall

GreedFall je prava i visokobudžetna (ne kao Witcher ili Cyberpunk 2077) open world RPG igra smještena u fantasy svijet 17 stoljeća. Ako odvojite par minua vremena i pogledate malo gameplay i trailer koji objašnjava borbu, shvatiti ćete da igra vuče inspiraciju debelo iz The Witchera 3, ali i drugih RPG igara kao što su Dragon Age serijal, pa čak i posljednja dva Assassin’s Creeda.

Igra kao što vidite ima gusarsku tematiku što ja za mene osobno ogroman plus jer ćemo u igri istražiti i posjetiti na stotine otoka i otočića razbacanih po mapi. Borba u igri je real time, ali je možete i pauzirati i odrediti strategiju za idući potez.

Igra u sebi ima duboke RPG mehanike s ogromnim i velikim sustavom razvoja lika (skill tree). Vi naravno određujete kakvog lika želite imati i izgraditi. U igri je prisutna magija, stealth elementi, alkemija što sve možete vidjeti u traileru.

Igra vam baš kao i The Witcher 3 i druge RPG igre nudi da je igrate kako vi želite, odnosno kako vi odlučite razviti lika. Ne morate nužno ubijati, nego možete razviti stealth ili primjerice mudrost, čime će vam se otključati nove opcije u razgovoru.

Main quest igre traje oko 30 sati ako nećete igrati side questove, a ako ćete istražiti sve što igra pruža, vrijeme igranja penje se na otprilike 40 sati. Također, igra ima nekoliko mogućih završetaka, dubok i nagrađujući sustav craftanja oružja i hrpu loota.

Developeri su istaknuli da se isplati raditi side misije jer svaka od njih daje jedinstvenu opremu. Ako vas zanima igra, onda vam također predlažem da pogledate ovaj video.

GreedFall izlazi 10. rujna na PC, PS4 i Xbox One. Mi ćemo svakako popratiti igru i vjerujemo imati recenziju odmah po izlasku igre. Do tada uživajte u par slika i stavite ovu igru na svoj osobni radar.

Witcher 3 vibracije…
Mali dio ogromnog skill treea

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano