Vijesti

Infinity Ward “raspametio” Call of Duty igrače i internet novim multiplayer teaserom

Ne znamo više ni samo kakvo je ovo vrijeme došlo da svi s toliko žara i pozitive čekamo novi Call of Duty. Nije se ovo dogodilo još od vremena starog Modern Warfarea. Valjda je za to zaslužan prvi prikaz igre na “novom” engineu koji nije novi, ali je do sad dobio najveću nadogradnju i moramo reći da u Call of Duty okvirima grafički izgleda spektakularno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi trailer ima preko 30 milijuna pregleda i više od 575 tisuća lajkova što samo za sebe dovoljno govori koliko ljudi pozitivno gledaju na novi Call of Duty.

Zatim nam je Infinity Ward odlučio pokazati dijelić novog multiplayer modea koji se zove Gunfight. Prvo su zeznuli stvar jer su dali kreštavim streamerima čast da nam otkriju mode, ali na svu sreću, samo dan poslije došao je pravi gameplay bez iritantnih likova.

Gunfight je brzi i dinamični mode koji kombinira Call of Duty, CSGO i Rainbow Six u jednom. Već sad je vidljiv prilično velik (za Call of Duty) grafički iskorak.

Zatim je Infinity Ward nekoliko dana poslije otkrio kratki teaser za oružja, gdje smo saznali da ćemo moći modificirati većinu pušaka u igri. Jurišne puške (AR) će tako imati 9 mogućih dijelova za izmjenu ili nadogradnju, a mi ćemo ih moći maksimalno 5 mijenjati ili nadograditi.

Jučer došao kratki teaser za veliko multiplayer otkrivanje 1. kolovoza

Kad smo pomislili da nas Infinity Ward neće iznenaditi ničim do 1. kolovoza i potpunog otkrivanja Modern Warfare multiplayera, jučer su izbacili zaista kratak teaser uvoda u jedan multiplayer meč. I iako je to samo teaser, moramo reći da izgleda nekako spektakularno ili ako želite battlefieldovski!

Obavezno uključite zvuk.

Isti video smo stavili na našu Facebook stranicu, ali tek kasnije smo saznali da će ovakvih animacija ulaska u MP mape biti puno više i da nećemo samo ulaziti s helikopterom.

Inače, ovo je teaser za sasvim novi multiplayer mode koji će biti u igri. Morat ćemo se strpiti do idućeg četvrtka kad ćemo dobiti hrpu novih informacija, pa možda i otkrivanje BR modea koji je kako nam se čini ipak ubačen u igru.

Naravno, ne zaboravite da se vraća kampanja i da je veliki fokus upravo na njoj i novom co-op modeu. Nadamo se da Infinity Ward neće razočarati jer hype za ovu igru je zaista ogroman. Ne pamtimo kad se ovoliko neka Call of Duty igra toliko isčekivala. I mi je jedva čekamo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano