Vijesti

Iscurila nova Plants vs Zombie igra

EA sigurno neće biti previše sretan, ali nova Plants vs Zombie igra je otkrivena jučer, iako nismo vidjeli službeno predstavljanje igre. Vjerujemo da je Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville igra trebala biti službeno predstavljena na Gamescomu, no čini nam se da će to EA sad napraviti ipak ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trailer za igru je iscurio prije reda, i iako ga je EA brzo maknuo, svakih sat vremena se pojave novi na YouTubeu i drugim mrežama, pa prije nego što i ovaj nestane, svakako ga pogledajte.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=21&v=lBNLSPS-rEg

Inače, Plants vs Zombie igre su zapravo prilično zabavne i itekako igrive, a riječ je o PvPvE naslovu za sve uzraste. Kao što samo ime kaže – bore se zombiji protiv biljaka, a vi možete zauzeti čiju god želite stranu. Igra ima nekoliko klasa, hrpu igrivih i zabavno okarakteriziranih likova (od kukuruza, rajčice, suncokreta, kaktusa do zombija), a svaki od likova ima jedinstvena oružja i moći.

Igra čak ima i kampanju, prave PvP i PvE modeove. Iako izgleda pomalo dječije, igra ima zaista pristojnu dubinu i sasvim dobar gameplay. Ako imate PS+ ili EA Access isprobajte besplatno PvZ.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano