Vijesti

Jedan od najboljih soundtrackova svih vremena je konačno vani – onaj iz Red Dead Redemptiona 2

Nakon odigrane jedne od najboljih igara svih vremena, prvo što ćete poželjeti napraviti je otići na internet i poslušati genijalni soundtrack. Pjesme u Red Dead Redemptionu 2 sve su napisane i skladane posebno za ovu igru i teško je opisati koliko dobro su pogođeni trenutci kad su one reproducirane u igri. Kako i nebi, kad je album producirao dobitnik 11 Grammy nagrada Daniel Lanois.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaista se ne sjećam kad je neki originalni soundtrack bio tako dobro ukomponiran u priču, a ovaj je toliko dobar da ćete se tokom slušanja većine pjesama prisjetiti točno trenutaka u priči kad se ona izvodila.

Neke od pjesama dosad su bile dostupne na Youtubeu, ali izrezane iz igre, pa se nije moglo u potpunosti uživati u njima.

Album je dostupan na svim streaming servisima, a završio je i na Youtubeu. Ipak, vrijedi napomenuti kako to nisu sve pjesme, a drugi dio albuma bismo trebali dobiti negdje u drugoj polovici ljeta.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano