Vijesti

Juventus postaje eFootball PES ekskluziva i neće ga biti u FIFA-i 20, a Pjanić će biti na coveru igre

Za razliku od Manchester Uniteda i Bayerna koji su licencirani klubovi u eFootball PES-u 2020, i zahvaljujući tome će dobiti poseban tretman u igri, Juventus je postao ekskluzivna PES momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To znači da Juventusa neće biti u FIFA-i, a njegovi igrači i Allianz Stadium će biti posebno vjerno 3D skenirani najnovijom tehnologijom. Tako će igrači Juventusa biti nikad vjernije preneseni u nekoj igri, a na igračima, uključujući i Ronalda će biti prikazane tetovaže, pa čak i pramenovi kose u 1:1 omjeru.

Juventusov stadion će biti prenesen u igri do najmanjeg detalja.

Uz sve to, BiH reprezentativac Miralem Pjanić postaje novi PES ambasador i naći će se na naslovnici Juventus edicije igre, dok će na globalnom coveru igre biti već ranije najavljeni Messi i Ronaldinho.

Dakle, Juventusa neće biti u FIFA-i, a tek ostaje za vidjeti kako će to funkcionirati. Hoće li Juventus u FIFA-i biti reprezentiran nekim fejk imenom? FIFA je u ranijim verzijama igre imala licenciranu kompletnu Serie A ligu, a ako ta licenca još uvijek vrijedi, biti će zanimljivo vidjeti kako će to funkcionirati bez Juventusa. Da nebi bilo zabune, Juventus je ovakvu vrstu ekskluzivnosti za eFootball PES, koja uključuje i ime, potvrdio na svojoj službenoj stranici.

Btw, nikad se nećemo naviknuti na eFootball PES!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano