Vijesti

Kad ćemo vidjeti Modern Warfare kampanju i Spec Ops mode? Gdje su crossplay informacije? Konačno smo i to doznali…

Do izlaska Call of Duty: Modern Warfarea ostalo je još dovoljno vremena jer kao što znate, igra izlazi 25. listopada. Svejedno, ostalo je još dosta nepoznanica kad pričamo o single player modeu, crossplay igranju, ali i Special Ops modeu za koji Infinity Ward tvrdi da će biti poseban, da ne kažemo – specijalan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O multiplayeru gotovo znamo već sve jer smo gledali višesatno predstavljanje svih mogućih modeova, a PS4 igrači su mogli isprobati Gunfight mode, a uz to, pred nama je nekoliko dana multiplayer bete.

PlayStation MP beta vikend kreće već 12. rujna, a mi se nadamo da ćemo imati pokoji early access kod za podijeliti vama koji niste prednaručili igru. Crossplay detalji stižu otprilike 16. rujna (ili dan kasnije), a već od 19. rujna igramo otvorenu crossplay betu.

Ono što svi željno čekamo je otkrivanje kampanje koje ćemo ipak morat pričekati do kraja rujna. Special Ops premijera stiže oko 7. listopada što je itekako dovoljno vremena da uz igranje bete donesete odluku je li Modern Warfare igru koju želite kupiti.

Mi imamo osjećaj da će Modern Warfare srušiti sve moguće rekorde prodaje kad pričamo o Call of Duty serijalu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano