Koja vam je NAJDRAŽA igra ove generacije?  

Stranica 1 / 2

Fenix
6052 XP-a
Rank: 15
Objave: 9693
Admin
Član: prije 10 mjeseci

Tema mi prvenstveno služi za testiranje nekih stvari. Pa se nemojte začudit ako se potrga nešto na forumu.

Ali ajmo spojit ugodno s korisnim i diskutirat malo. Može imati hrpu problema i ne mora nužno biti najbolja, imat najbolje ocjene, ali zanima me u kojoj igri ste najviše uživali. I zašto.

29 odgovora
Praetorian
0 XP-a
Rank: Nula
Objave: 596
Član: prije 3 godine

The Witcher III fanasticna igra, odlicna atmosfera, glavni lik ma sve. Odlicno zaokruzuje trilogiju i nadam se da ce bit nastavaka. 

Days Gone, bez obzira na kritiku meni je igra vrh. Nakon serije The Walking Dead oduvijek sam htio igru takvog tipa i to sam dobio s DG.

Odgovori
1 Odgovori
Fenix
Admin
Član: prije 10 mjeseci

6052 XP-a
Rank: 15
Objave: 9693

Ovo za DG se apsolutno slažem. Sigurno nije najbolja igra generacije, ali meni osobno definitivno u top 3. Pogotovo za one koje vole zombi tematiku i TWD, baš taj feel je pogođen.

Odgovori
sanzo
490 XP-a
Rank: 4
Objave: 884
Član: prije 4 godine

Bloodborne, dio zbog atmosfere, dio zbog combata koji je meni bio savršeno pogođen. Jako dugo se nisam tako uživio u neku igru kao u prvi prolazak ove da sam već mislio da su mi igre dosadile.

Odgovori
Munja
1456 XP-a
Rank: 8
Objave: 78
Član: prije 1 godina

Monster Hunter World je igra sa kojom sam najviše vremena proveo ovu generaciju konzola, standardan mh u ljepšem ruhu na velikim konzolama koji pruža neopisiv osjećaj postignuća iz hunta u hunt. Tu moram napomenuti i dev tim koji svaki mjesec ubacuju sadržaj u igru pa smo dobili par novih monstera za đabe , nove evente, novu opremu , arch-tempered verzije elder dragona, siege quest te sad dolazi nova ekpanzija Iceborne gotovo 2 godine od izdavanja originalne igre. Igra nije za svakog i nije niti malo noob friendly al svakom preporuka barem da isprobaju. 

Odgovori
3 Odgovori
Fenix
Admin
Član: prije 10 mjeseci

6052 XP-a
Rank: 15
Objave: 9693

Ima li jako puno grindanja?

Odgovori
sanzo
Član: prije 4 godine

490 XP-a
Rank: 4
Objave: 884

Cijela igra je jedan veliki grind, ali je uživancija za igranje i prvih 100 sati ni malo ne smeta. Sa ekspanzijom su još obećali udvostručit količinu sadržaja.

Odgovori
Munja
Član: prije 1 godina

1456 XP-a
Rank: 8
Objave: 78

Odigrate main story od 30tak sati što je zapravo jedan veliki tutorial u ono sve što vam igra nudi, onda otključavate tempered questove koji su tu za farmanje jewela i gradnju što boljeg builda. Igra nudi 14 oružja koji su potpunosti različiti jedan od drugog, te svako oružje nudi više stilova prema kojima oblikujete svoj build, primjer heavy bowgun oružje nudi mogučnost igranja sa čistim raw normal shot buildom, cluster/sticky buildom gdje opet trebate drugačije jewele trpati u svoj build, pierce build, elemental build gsje trpate jewele željenog elementa. Igra je stvarno duboka kad se zagrebe površina ali iziskuje vremena i vremena.. Te strepljenja pošto je kompletnp rng based te će vam se vjerojatno dogoditi da farmate desetcima sati t3 tempered questove a da vam ne zarolla željeno jewel. Ja recimo igram sa cluster/sticky explosive hbg buildom a prvi artillery jewel sam vidio na 370h igre (za full build treba 3).

Također tu je uvede seige quest sa novim elder dragonom koji baca top tier oružja no i to je čisti rng, po runu sa full lobbyem od 16 ljudi treba minimalno 45min-1h da se skinu rogovi dragonu, nakon svakog runa dobije se određen broj boxova ovisno o količini objectiva koje ste izvršili tokom siegea, od tih recimo 10 boxova pola bude materijal za kt setove a ostalo budu oružja, e sad od 200tinjak oružja u poolu treba izvući rarity 8 oružja koja baš vama trebaju a sama šansa je oko 5% da uopće bude gold odnosno rarity 8 oružje.

Odgovori
FicoLegend
1707 XP-a
Rank: 9
Objave: 5010
Moderator
Član: prije 4 godine

Jako mi se dopada pitanje! I jako je teško...

Ako gledam striktno na to koliko sam vremena utrošio bez osjećaja zasićenja i s konstantnim osjećajem da se zabavljam, tu su sigurno The Witcher 3 i Red Dead Redemption 2. U avanture Geralta sam utoršio skoro 500 sati, a prvi prelazak RDR2 je bio gotov nakon 140 sati.

No čim više razmišljam shvaćam da su me možda najdulje zadržali novi cRPG-evi. Tu je Pathfinder: Kingmaker, Tyranny, a Pillars of Eternity 2 je bio vješti kradljivac vremena koji me na kraju i više privukao od fenomenalnog Divinity: Original Sina 2.

Tako da se na kraju troumim

  • The Witcher 3
  • Red Dead Redemption 2
  • Pillars of Eternity 2

Kako god da bilo, ovo je za mene nevjerojatno jaka generacija igara i ne mogu ni zamisliti što nas čeka iduće generacije.

Odgovori
Yakuza_stinger
2430 XP-a
Rank: 10
Objave: 5232
Moderator
Član: prije 4 godine

NieR

Odgovori
Tzereen
1551 XP-a
Rank: 8
Objave: 2942
Član: prije 4 godine
  1. NieR: Automata

 

A nakon toga:

  1. Bloodborne 
  2. Horizon Zero Dawn
  3. Uncharted 4
Odgovori
Shtiri
66 XP-a
Rank: 1
Objave: 733
Član: prije 2 godine

Bloodborne i God of War

Super Mario Odyssey

Titanfall 2, Overwatch, DOOM

Odgovori
WooddieBone
2899 XP-a
Rank: 11
Objave: 3291
Član: prije 4 godine

Dvoboj između Red Dead Redemptiona 2 i Uncharteda 4.

Odgovori
mother_naturee
0 XP-a
Rank: Nula
Objave: 11
Član: prije 7 mjeseci

1. Mgs phantom pain

2. Inside

3. Bastion

Odgovori
Stranica 1 / 2