Vijesti

Kojima potvrdio Very Easy mode u Death Strandingu za fanove filmova i priče

Naš Filip iz redakcije voli igrati igre na “easy”, ali mišljenja smo da će čak i on sad isprobati Very Easy. Kad se već nudi. Šalu na stranu. Kojima-san je zaista potvrdio postojanje Very Easy modea za sve igrače (i one koji to nisu) koje zanima samo priča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igra će biti prepuna animacija i priče, a kad znamo kakva glumačka imena su dio igre, onda je jasno da je postojanje Very Easy modea sasvim OK stvar. Za hardcore fanove naravno postoje veće težine.

Inače, na Twitteru zadnjih dana čitamo prve dojmove igrača koji testiraju igru, koji su je već odigrali od početka pa do kraja, pa pronalazimo svjedočenja da su neki čak i plakali od nabijenih emocija. Kažu da ovakvo nešto nisu još igrali.

Idućeg tjedna Hideo Kojima i Death Stranding stižu na Tokyo Game Show gdje ćemo vidjeti novi gameplay i saznati nove informacije. Jedva čekamo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano