Vijesti

KONAČNO! U BFV stižu čak 4 nove mape, nova oružja (M1 Garand), nova vozila, Firestorm promjene i Pacifičko bojište!

Kept you waiting, huh? Uvijek prigovaramo da nema sadržaja, da nema mapa…! Konačno će se stanje u igri drastično popraviti s dolaskom novog, četvrtog poglavlja u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chapter 4: Defying the Odds počevši od ovog mjeseca donosi nove mape, oružja, Elite vojnike, izazove i vozila. Ratna fronta se širi, pa nova mapa koja stiže ovaj mjesec vodi nas u Sjevernu Afriku. Nova mapa zove se Al Sundan.

Već idući mjesec, u srpnju stiže još jedna nova mapa. Ponovno idemo u Grčku, a kolovoz donosi još dvije nove close quarter mape. Nevjerojatno, ali u 3 mjeseca ćemo tako dobiti čak četiri nove mape.

No, to možda nije najbolja stvar. Da, ima još. U rujnu stiže toliko željeno Pacifičko bojište (Amerika i Japan), a fanove je posebno razveselila nova mapa koja izgleda kao legendarni Metro iz BF3. Više detalja o ovome, Dice će otkriti na E3-u.

Također, ovaj mjesec stižu i promjene u Firestorm koje će Dice otkriti na E3-u. Ajmo se kladiti da će Firestorm postati besplatan za igranje? Što kažete na to? Osim svega ovoga, stižu već spomenuta nova oružja, gadgeti i vozila. Još više informacija stiže za 3 dana kad ćemo moći pogledati EA Play.

Konačno, Dice je uspio oduševiti igrače s dolaskom svih ovih stvari. Vrijeme je da obrišem(o) prašinu s igre i vratim se nazad na igranje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano