Film i glazba

Loše vijesti za Uncharted film: Otišao je i peti režiser

Uncharted film je vjerojatno najveća sapunica današnjice. O filmu se priča već 10-ak godina, od čega intenzivno s konkretnim informacijama posljednje 4 godine, međutim, svaki put s korakom naprijed redovito stižu dva koraka unatrag.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U lipnju je Sony Pictures i službeno potvrdio “Spider-Mana” Tom Hollanda kao glumca koji će svoj glas i stas pružiti Nathanu Drakeu i najavljen je početak prikazivanja u kinima za iduću godinu, međutim, ponovno stižu loše vijesti.

Produkciju je napustio sad već peti režiser na filmu – Dan Trachtenberg, koji je na to mjesto izabran početkom ove godine. Ipak, izvještaji govore kako je Sony već u razgovorima s drugim imenima, te se nadaju da će snimanje započeti početkom iduće godine.

Porođajne su to muke za PlayStation Productions, studio koji je osnovan ranije ove godine, a koji bi trebao ekranizirati neke od najvećih PlayStation uspješnica. Formula je to prepisana od Marvela, a tek treba vidjeti kako će sve to rezultirati. Dobra vijest? Tom Holland je i dalje “potpisan” kao Nathan Drake.

Povezano