Vijesti

Marvel’s Avengers će ipak imati mikrotransakcije

Nakon što je Square Enix na svojoj E3 konferenciji predstavio Avengers: A-Day igru, nakon toga je uslijedila gomila pitanja svih prisutnih na sajmu. Između ostalog, igrače i novinare je zanimalo hoće li igra imati mikrotransakcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Square Enix je tu pružio donekle nedorečen odgovor, potvrdivši samo kako u igri neće biti loot boxova. Nakon toga je bilo prilično jasno da se nešto kuha, mikrostransakcije zaista nebi nikoga začudile danas, što je konačno i potvrđeno u intervjuu za IGN. 4 dana su uspješno uspjevali zaobići odgovaranje na to pitanje, ali konačno su popustili i priznali.

Skinove koje svi želimo kao defaultne mogli bi naplaćivati?

Iz Crystal Dynamcisa su potvrdili kako će mikrotransakcije biti kozmetičke naravi i neće utjecati na gameplay, što znači vjerojatno skinove za heroje, ali možda i druge sitnice poput emoteova u Fortnite stilu. Jer… zašto ne?

Ok, danas mikrotransakcije, a posebice kozmetičke ne predstavljaju naročiti problem. Međutim, od prvog dana prikazivanja igre kritike fanova idu samo u jednom smjeru – “Kakvu su vam to odvratni skinovi??!”

Igrači nisu zadovoljni kostimima Avengers junaka, iz Square Enixa su se već pristojno javili uz priznanje da su čuli kritike, ali ih na tom polju neće uvažiti. Što dovodi do potencijalno ogromnog problema koji je prilično izvjestan – što ako Square Enix bude naplaćivao skinove koje svi volimo iz posljednjih filmova, i želimo ih kao defaultne? Bilo bi to ispod pojasa i nakon fantastične Spider-Man igre od Sonyja i Insomniaca, definitivno veliko razočaranje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano