Vijesti

Na PlayStation Store stigla nova rasprodaja hit igara

Za sve ljubitelje dalekog Japana i njihovih igara, stigla je nova “Big in Japan” promocija koja uključuje neke od najboljih igara za prilično malo para. Opa, vidi rimu! Apsolutna zvijezda je po izboru stručnog žirija (mene samog) igra pod nazivom Monster Hunter: World koja košta 149,00kn, a koja vrijedi svake lipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga apsolutna preporuka vrijedne kupnje je Yakuza 6. Za 179kn koliko u akciji košta igra, teško da ćete bolju igru odigrati.

Capcomova čudovišna igra puna je sadržaja i jedna je od najigranijih igara ove generacije općenito. Druga, također fantastična igra od istog studija je na akciji, pa tako možete pronaći Resident Evil 2 Remake za 229,00kn.

Devil May Cry 5 je također 229,00kn , fantastični Judgment pao je ispod 300kn, Kingdom Hearts III je 249,50kn (gdje nađoše ovih 50 lipa?), Nioh je 109kn, a ako vas zanimaju i druge Yakuza igre, onda svakako trebate znati da Yakuzu Kiwami, Yakuzu Kiwami 2 i Yakuzu Zero možete kupiti zajedno za manje od 430kn.

Na popustu je više od 200 naslova, pa pogledajte rasprodaju na PlayStation Storeu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano