Vijesti

Nevjerojatno, ali hrpa PlayStation 4 igrača nije znala za ovaj PS4 feature koji postoji 3 godine

Čovjek valjda uči dok je živ, ali teško je shvatiti da netko tko igra PS4 i ganja trofeje, nakon 3 godine ne zna da na konzoli možete vidjeti skrivene trofeje. Recite nam da ste to znali, molimo vas!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, jedan hardcore PlayStation 4 igrač se požalio da je totalna glupost što postoje skriveni trofeji za koje ne zna kako ih otključati. Osim što je Google njegov prijatelj, navedeni igrač nije znao da na konzoli može otkriti opis skrivenog trofeja.

Dakle, stisnete X nad takvim trofejom i zatim kocku i otkrije vam se opis trofeja i vi znate što trebate napraviti. To svi znamo valjda?

Ono što je još više šokiralo druge igrače, je činjenica da se javilo na tisuće i tisuće igrača koji su rekli da uopće nisu znali da to postoji na konzoli, i da su zbog toga čak odustajali od igranja neke igre jer nisu mogli otključati neke skrivene trofeje.

Nevjerojatno, ali istinito. Rasprava se proširila na Reddit, Twitter i sve druge ostale društvene mreže, a igrači koji žive u neznanju kažu da su za njihovo neznanje krivi PlayStation i gaming mediji koji ne pišu o takvim stvarima. Stvarno?

Dakle, MOŽETE vidjeti skrivene trofeje još od 2016. godine. Jeste li znali da na PS4 konzoli postoji nešto što se zove Rest mode? Ma to morate znati.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano