Vijesti

Nevjerojatno, ali Modern Warfare NEĆE imati mini mapu (radar) u multiplayeru

Čini nam se kako se ekipa iz Infinity Warda nije niti najmanje šalila kad je rekla da želi u multiplayer Call of Duty: Modern Warfarea unijeti velike promjene. Već znamo da su odbacili scorestreak sistem, a vratili nazad killstreak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, tko se mogao nadati da će iz igre biti izbačena mini mapa iliti radar? Da, dobro čitate i dobro vidite – ona mala mini mapa (radar) na kojoj vidite užarene točkice (neprijatelje) više ne postoji u multiplayeru. Ovo je nešto što će sasvim sigurno podijeliti Call of Duty zajednicu koja je na radar itekako naviknula.

Sutra od 19 sati pratimo Modern Warfare reveal

Više od 40+ različitih dodataka za oružja

Osim što znamo da neće biti radara u igri, saznali smo da će svako oružje u igri ponuditi jedinstvene benefite i statistike, kao i da će čak biti više od 40 različitih dodataka za puške (nišani, magazini, razni prigušivači, stabilizatori) i svi oni će utjecati na ponašanje oružja. Dakle, to nisu kozmetičke stvari.

Dodataka za modificiranje pušaka koliko želite…

Zadnji info koji smo skupili je da je jedan od killstreakova tenk koji zahtjeva dva igrača u njemu. Sutra ćemo biti puno pametniji i informiraniji.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano