Vijesti

NFS Heat je raj za ljubitelje tuninga; Pogledajte Nissan GTR tuning i hrpu gameplaya

Dobra stvar zbog koje voli Gamescom je gameplay i još više gameplaya. Need for Speed Heat je jedna od igara koja zanima jako naše čitatelje na portalu i publiku na društvenim mrežama, a mi vam želimo pružiti što više informacija kako biste si predočili kupiti igru ili ne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idealno bi bilo da sami isprobamo igru, ali dok ne najave demo (ako ga bude uopće), najbolje što možemo je gledati gameplay igrača koji su na Gamescomu.

Njegovo visočanstvo – Nissan GTR

Kao što smo ranije pisali, Need for Speed Heat nije nikakva revolucija žanra ili serijala, ali nam se čini da je igra puno bolja od Paybacka. Tu je nikad detaljniji tuning vozila, ganjanje s policijom, Miami i hrpa automobila.

U videu koji možete pogledati ispod, prvih 5 minuta prikazuje tuning automobila koji je zaista jako detaljan. Možete gotovo modificirati sve – od zvuka auspuha do debljine felgi. Ne vrste, nego i debljinu. Čak i zvuk automobila…

Obavezno poslušajte zvuk koliko je fantastičan. Zvuk možete čuti nešto prije 5. minute videa.

Ako želite još više neskriptiranog gameplaya, preporučili bi vam video ispod gdje u 7 minuta možete vidjeti utrke po danu, ali i noćno ludilo i ganjanje s policijom. Igra se čini prilično zabavna.

Need for Speed Heat izlazi 8.11., i ako ćemo vjerovati EA-u, igra nema i neće imati loot boxove.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano