Vijesti

Nije šala: Civilization VI je dobio battle royale mode

Živimo u vrijeme battle royale igara. To je činjenica. Nekome se sviđa, drugima ne. Gotovo svi pokušavaju uskočiti na taj vlak. Nekome uspije (Black Ops 4), a drugima ne (BF V, Dying Light).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od igara za koje ni u ludilu ne bismo pretpostavili kako će pokušati impelemtirati BR je Civilization. Al’ evo ga, na iznenađenje svih, bez ikakve najave, jučer smo putem nadogradnje dobili battle royale mode u Civilizationu 6.

I izgleda fantastično. Radi se o multiplayer modeu gdje ne upravljamo civilizacijama, već frakcijama. Pirati, kultisti, znanstvenici, mutanti… svaka od frakcija ima neke svoje prednosti, dok je ultimativni cilj isti kao i u svim drugim igrama – ostati posljednji preživjeli.

Pobjedom ste zaslužili privilegiju da vas “spasi” svemirski brod. Primijetite ime na karoseriji.

Igra započinje s nekoliko civila, regrutirate unite “čisteći” bunkere i kampove, skupljate supply dropove u potrazi za vozilima i oružjima, i borite se se s drugim igračima koji rade isto to. Sa svakim potezom radioaktivni Red Death krug se sužava.

Kao što možete vidjeti po traileru ispod, čak ni developer Firaxis ne doživljava sam sebe naročito ozbiljno. Ali prema reakcijama prvih igrača izgleda da se radi o zanimljivom modeu, pa ako već posjedujete igru, ništa vas ne košta isprobati.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano