Vijesti

Nova Resident Evil igra mogla bi razočarati mnoge, ali ljubitelji Friday the 13th i Dead by Daylighta biti će sretni

Project Resistance (nova Resident Evil igra) nije zapravo pravi nastavak Resident Evila, već je pokušaj Capcoma da uhvati što više love u sve popularnijem žanru asimetričnih multiplayer igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Asimetrične multiplayer igre postale su sve popularnije i omiljenije kod mlađe ekipa, a posebno je pomoglo ovom žanru činjenica da takve igre na streamovima izgledaju jako atraktivno, pa ih publika voli.

Friday the 13th i Dead by Daylight su igre koje su jako popularne danas, a kojima će Project Resistance biti direktna konkurencija. Project Resistance je igra za 5 igrača u kojoj četiri igrača moraju zajedno preživjeti borbu protiv glavnog neprijatelja u igri – Masterminda. Masterminda kontrolira peti igrač, a na raspolaganju ima čitav arsenal zombija i drugih podlih trikova.

Ako vas zanima igra, u periodu od 11-13.9. možete se klikom na link prijaviti za zatvorenu betu koja će trajati od 4. pa sve do 7. listopada. Beta će biti dostupna na PlayStationu 4 i Xbox Oneu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano