Film i glazba

Novi agent 007 je žensko u novom James Bondu

Stvari su kompliciranije nego što se čine. Nakon što je potvrđeno da će Daniel Craig biti Bond i u novom filmu i nakon što je započeto snimanje filma na Jamajci, otkrili smo detalje priče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz izvora koji prenosi cijeli internet, M na početku filma kaže “uđi 007” i na iznenađenje svih, koje nam je sad pokvareno, ulazi žena. Agenticu 007 glumi Lashana Lynch koju smo upoznali u ovogodišnjem Captain Marvel filmu.

Dobra vijest je da producenti nisu napravili nagli SJW zaokret, već se James Bond (Daniel Craig) umirovljuje i odmara na Jamajci, a njegovo mjesto zauzima nova agentica. Naravno, umirovljeni Bond se zainteresira za novu agenticu, ali ova samo koluta očima.

Izgleda da Bond nema mira ni u mirovini, a kako će se radnja filma odvijati saznati ćemo 3. 4. 2020. kad bi 25. Bond film po redu trebao biti po prvi put prikazan u kinima. To će ujedno biti i posljednji Craigov film, a nakon što se nagađalo da će novi Bond biti tamnoputi Idris Elba, sve se više ozbiljno spominje Christoph Waltz. Koji nam se čini prestar za tu ulogu, ali vidjeti ćemo.

Povezano