Vijesti

Novih 30 minuta Death Stranding gameplaya uključuje selfije, upotrebu fekalija kao oružje, Samovo međunožje i jedenje crvi

Upravo smo svjedočili prilično čudnoj gameplay demonstraciji koja pokazuje što možete sve raditi sa Samom prije odlaska na misiju, ali smo također vidjeli ponovno uriniranje i kupanje u onoj žutoj vodi s drugim ljudima. Točnije, uz Sama je bila neka ženska osoba koja se također gola kupala u blatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saznali smo tako da ćemo u igri moći customizirati Sama i njegovu opremu, a shvatili smo da Sam voli raditi selfije, prati zube, ali i da će vam razbiti kameru ako mu snimate međunožje. Također, Sam voli piti energetska pića, pa kad pretjera u tome, od viška šećera će poprskati vas i kameru.

Prezentacija je uključila i jedenje crvi kao izvor proteina i još puno bizarnih stvari koje morate jednostavno vidjeti. U jednom trenutku se igramo mirno s bebom, a u drugom beba postaje čudovište.

Gameplay je pokazao i koja oružja sam ima na raspolaganju

Ma…jednostavno pogledajte! Kao i uvijek kod Kojime – neke stvari je doveo do perfekcije, a usmjerenost na male detalje je ogromna. Upravo te male stvari odvajanju njegove igre od ostatka drugih.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano