Vijesti

Od danas možete skinuti Call of Duty: Modern Warfare betu: Tko, kako i kada igra?

Tko? Kako? Kada? To su tri pitanja koja nas često pitate na društvenim mrežama, pa smo odlučili napisati još jedan članak da razjasnimo sve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Tko igra već od četvrtka?

Svi vi koji imate PlayStation 4 i koji ste prednaručili igru. U četvrtak, 12. rujna počinje early access faza bete za sve vas koji ste igru prednaručili u dućanima ili putem PlayStation Storea!

2. Jesam, prednaručio sam! Kako skinem betu?

Ako ste naručili putem PlayStation Storea, upišite u tražilicu “Modern Warfare” i pronađite betu. Pre-download bete počinje danas između 19-20 sati. Ako ste kupili u dućanu, provjerite svoje mailove i spam/trash foldere jer i vi već danas putem koda možete pre-loadati betu.

3. Hoćete li imati kodove za early access?

Nadamo se! Ne znamo još ništa!

4. Nisam prednaručio igru, ali želim isprobati betu! Kad ja mogu igrati?

Možete igrati od 14. rujna pa sve do 16. rujna do kada traje PlayStation 4 beta!

5. Trebam li imati PS+?

99% da ne, iako nigdje još nije službeno potvrđeno da ne treba!

6. OK, kad se serveri pokreću u četvrtak?

Od 19 sati po našem vremenu. Osim ako nas Infinity Ward opet ne iznenadi pa ne izbaci ranije.

7. Nemam PS4, kad ja mogu igrati ako imam PC ili Xbox One?

Ako ste prednaručili igru, ponovno postoji early access pristup koji počinje od 19. rujna. Ovu betu igraju sve platforme. Da, PS4 vlasnici ponovno mogu igrati od 19. rujna sasvim normalno stoga nemojte brisati beta file.

Ako niste prednaručili igru na PC-u ili Xbox-u One, betu igrate od 21. rujna do 23. rujna. Logično, PlayStation 4 vlasnici mogu igrati i otvorenu cross-platform betu.

8. Što će biti u beti?

Beta će donijeti hrpu mapa i modeova koji će se mijenjati i nadodavati kako beta traje. U igri će biti Gunfight mode (2vs2), ali i 6vs6, 10vs10, a spominje se da će Infinity Ward testirati i 32vs32 mode. Čak moguće i 50vs50. Infinity Ward kaže da nas čekaju mnoga iznenađenja u beti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano