Vijesti

Ovo je TOP 5 najboljih E3 trenutaka dosad

Nakon neprospavane noći i pokoje ulovljene minute sna za radnim stolovima, u redakciji smo skupili glave (na kojima se još vide utisnuti obrisi tipkovnice) i odabrali najbolje trenutke dosad na E3. U nadi da će biti bolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Cyberpunk 2077 i Keanu Reeves

Možda. Možda da je Microsoft hrabrije predstavio svoj Xbox Scarlett projekt, odnosno Xbox nove generacije, Cyberpunk 2077 nebi bio na vrhu naše dosadašnje liste. Ovako je ekipi iz CDPR-a bio dovoljan realno mlaki CGI trailer u kombinaciji sa svima nam omiljenim Keanu Reevesom da apsolutno cijela redakcija odabere upravo njih.

2. Doom Eternal bez ikakve greške

“Krvavo, zabavno, fluidno, arkadno, mesnato, predivno izgledajuće čudo…” – kad netko ovako opiše gameplay prikaz, kao što je to napravio naš Filip, onda se ID Software mora naći u vrhu ovogodišnjeg E3.

3. Star Wars Jedi: Fallen Order

Kakav god da jest, Electronic Arts je napravio fantastičan potez kad je Star Wars Jedi: Fallen Order predao u ruke iskusne ekipe iz Respawna. Prvo nas je u nedjelju oduševilo 13 minuta gameplaya, da bismo na Microsoftovoj konferenciji dobili visoko budžetni trailer kakav igra i zaslužuje.

4.1. GhostWire: Tokyo od prekaljenog lisca

Kad je legendarni Shinji Mikami (Resident Evil serijal, Evil Within…) izašao na pozornicu, bio sam uvjeren kako će kolege iz redakcije apsolutno pomahnitati za njegovom novom igrom. Ghostwire kao akcijska avantura s primjesama jezivog horora (zamislite, ljudi samo nestaju) izgleda uistinu fantastično.

4.2 Inovativni Deathloop o kojem još ne znamo previše

Četvrtu poziciju s GhostWireom podijelio je Deathloop od tvoraca Dishonored serijala – Arkanea. Koliko smo uspjeli saznati iz trailera, s dva lika smo zaglavili u vremenskoj petlji, a jedini izlaz iz iste je da jedan od njih dvoje umre. Kako su nam otkrili autori igre, umirati ćemo i započinjati dan ispočetka mnogo puta. Kao i u Dishonoredu, svaka odluka će imati više posljedica.

5. Wolfenstein: Youngblood oduševio kooperativnim tamanjenjem nacista

Kako kažu autori igre iz Machine Gamesa uživo na Bethesdinoj pozornici – “nema ništa bolje od koljačine nacista.” Zvuči brutalno, ali u jednu ruku se možemo složiti. Prošle Wolfi igre bile su jako dobre, a novi prikaz izgleda još i zabavnije, prvenstveno zbog kooperativnog igranja. Svoje mjesto među najboljima Wolfi je zaslužio i s iznenađujućim datumom izlaska – već 26. 7.

I bila je to četvrta igra s Bethesdine konferencije u TOP 5 igara dosadašnjih E3 prezentacija, koja, eto, nekim čudom ima šest igara. Kad smo u TOP 5 mogli svrstati šest igara, onda bi bio red da ubacimo još jednu.

Počasno mjesto: Way to the Woods

Svi koji ste prisustvovali našem praćenju konferencija uživo uz chat u realnom vremenu, znati ćete zašto smo upravo ovu igru spomenuli. Naime, Way to the Woods pojavio se na vrhuncu Microsoftove konferencije, kad zaista više nismo znali zaje*avaju li nas ili misle ozbiljno. Da nas ne shvatite pogrešno, Way to the Woods izgleda jako lijepo i indie igra je to koju bismo sigurno zaigrali. Problem je bio u Microsoftovom čudnom rasporedu, a ponešto o tome možete pročitati u rantu našeg Filipa.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano