Vijesti

PES 2020 demo stiže već ovaj mjesec, igra se hvali do sad neviđenim i realističnim prikazom igrača i njihovih lica

Baš jučer smo objašnjavali da se PES više ne zove PES, ali mi ćemo ga i dalje zvati samo PES 2020. Bez onoga E! Može i ISS, ako ste stari igrači kao mi. ISS je zapravo i bio najbolji PES. Zbunjujće? Prilično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, puno važnije informacije stižu u nastavku teksta. Sve vas koji volite PES, zanimat će sigurno informacija da PES 2020 demo dolazi već 30. srpnja što je zapravo vrlo brzo.

Demo će donijeti online mode kao i Edit mode. Od ekipa, znamo da će biti Barcelona, Arsenal, Boca, River + sve druge i 3 ekipe za koje ne znamo koje su to. OK, jedna je sigurno Manchester United koji je sad potpuno licenciran u igri. Konami tek treba otkriti koje su druge dvije ekipe licencirane i koje će 99% biti u demou.

Inače, developeri iz Konamija se hvale do sad neviđenom 3D tehnologijom skeniranja lica i pokreta igrača. I moramo priznati da zaista lica igrača Manchester Uniteda izgledaju nikad bolje. PES je oduvijek bio poznat po tome da ima bolja lica od konkurencije, ali na animaciji i pokretima tijela je debelo znao zaostajati.

Pogledajte samo ovo kako dobro izgleda…KLIK ZA UVEĆANJE!

Naravno, uzmite u obzir da je Manchester United licenciran i da sigurno lica manje poznatih igrača iz “manjih” klubova neće biti ovako detaljno odrađena. Zato će biti zanimljivo vidjeti demo.

Puna igra izlazi 10. rujna.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano