Vijesti

PlayStation će uz obični PlayStation 5 odmah ponuditi i PS5 Pro

Ovakvu glasinu smo već čuli, zar ne? Mi smo itekako sigurni da će jača verzija PlayStationa 5 nekad izaći, no nismo sigurni da će to biti odmah na launchu. Nadamo se isto da će PlayStation 5 Pro verzija biti dosta jača od obične verzije jer tek manja nadogradnja kao ovu generaciju nema smisla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad pričamo o nadogradnjama, Microsoft je napravio puno bolju stvar s Xbox One X-om koji zaista može hrpu igara pokrenuti u nativnoj 4K rezoluciji i 60FPS-a.

PS5 Pro?

Glasina stiže od čovjeka koji je prije svih predvidio ili je pak znao da će izaći Nintendo Switch Lite (izašao je), ali da će Sony također izdati i PS4 Pro. Upravo je te informacije pokrenuo Zenji Nishikawa koji je japanski novinar za tehnologiju (navodno je u Japanu prilično uvažen), a prema informacijama koje on ima – Sony će baš kao Microsoft ponuditi odmah dvije verzije konzola – jednu standardnu i jednu jaču.

Znači li to onda da ćemo nakon par godina dobiti PS5 Pro 2 i Xbox Scarlet v2? Zaista ne znamo, ali ovaj čovjek je do sad sve točno predvidio i otkrio, tako da je vrlo moguće da je istina o postojanju PS5 Pro konzole točna.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano