Vijesti

PlayStation se konačno budi; ovaj mjesec stiže još jedna PlayStation konferencija

Ljeto je polako pri kraju. Vrijeme je sve hladnije, škola je počela, a krenule su izlaziti i hit igre. Iako, (možda je to samo osobni dojam) kao da ne postoji više tako veliki hajp kao što je bio nekada. Možda svi želimo nove stvari jer gaming je pomalo ušao u kreativnu stagnaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sasvim smo sigurni da većina igrača još uvijek jedva čeka The Last of Us Part II kojeg ćemo vidjeti 24. rujna, no jeste li znali da to nije jedina konferencija koju će PlayStation održati taj tjedan?

Ovu vijest je potvrdio zaista pouzdani čovjek iz gaming industrije koji i radi u istoj, a koji često i objavljuje stvari vezane za gaming prije svih drugih. Usput je i administrator na ResetEri.

Dok su svi pisali o The Last of Us 2 eventu, čovjek je hladno samo potvrdio kako će Sony održati isti taj tjedan još jednu prezentaciju. Kasnije je samo napisao da će to biti malo veći događaj.

Znači li to možda da ćemo dobiti neke vijesti za Ghost of Tsushimu? Ili možda neke PlayStation 5 vijesti? MediEvil? Stvarno ne znamo i samo možemo igrati igru pogađanja, a to nećemo dalje od ovoga.

U svakom slučaju, drago nam je vidjeti da se Sony i PlayStation bude. Nakon nekoliko godina (ne kod nas), Microsoft im je ukrao svu pažnju budući da su Gearsi 5 trenutno daleko najpopularnija igra i naslov vrijedan nabavke Xboxa.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano