Vijesti

Pogledajte 18 minuta fantastičnog Marvel’s Avengers gameplaya

Ne znam što reći i koju posluku porati, ali već u pre-alpha fazi Marvel’s Avengers igra izgleda spektakularno. Naravno da postoji i drugo mišljenje kako je igra generična, dosadna i bezglava, no ovo je akcijski blockbuster i teško je očekivati neku ogromnu dubinu. Posebno jer je ovo prologue/tutorial nivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako, veliki mediji koji su isprobali igru kažu da gameplay ima puno više dubine nego što se čini. Navedeni video ću vam linkati na kraju članka, a sad prvo pogledajte 18 minuta čistog spektakla.

Imajte na umu da je ovo samo uvod u igru i da je podosta skriptiran i linearan. Igra se tek poslije otvara. Inače, Marvel’s Avengersi su live service igra kao primjerice The Division, Destiny i Anthem, ali igra ima također veliki fokus na single player priču koju ćete ako želite moći prijeći sasvim sami. Čak ne morate biti spojeni na internet ako ne želite.

Igra izlazi 15.5. iduće godine na PS4, Xbox One i PC. Igru razvija Crystal Dynamics uz Eidos Montreal, te Square-Enix koji pruža financijsku potporu. Također, u razvoj igre od prvog dana je uključen Marvel koji pomaže stvoriti što bolje Avengers iskustvo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano