VijestiZanimljivosti

Političar je mislio da je GTA V stunt video prava stvar, pa javno čestitao “pilotu” na izbjegnutoj katastrofi

Političar i glavni tajnik jedne političke stranke u Pakistanu Khurram Nawaz Gandapur na svojem Twitteru je podijelio nevjerojatnu snimku gdje je avion za dlaku izbjegao cisternu koja se u tom trenutku pronašla na pisti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gospodin Nawaz Gundapur oduševljen je pilotom koji čudesnim stanjem uma za dlaku uspio izbjeći katastrofu. I sve bi bilo OK da video nije iz GTA V. Ekipa na Twitteru je gotovo odmah skužila o čemu se radi, a zatim je uslijedilo na desetke tisuća komentara sprdancije koji su vjerojatno i razlog zašto je post obrisan.

Međutim, političar nije jedini koji se zeznuo. Napravili su to i na profilu stranice physics-astronomy.org koji su pak dodali da se radi o terorističkom napadu u Alžiru koji je izbjegnut pilotovom nevjerojatnom sposobnošću.

Inače, radi se o isječku iz videa The UiGamera, youtubera koji uglavnom snima stunt videa s avionima u GTA, a niša je to koja očito ima ogromnu popularnost, jer UiGamer broji preko 400 tisuća subova.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano