Vijesti

Ponovno stižu informacije da iduću godinu stiže next-gen Bully

Znamo da smo dosadni svima. I sami smo sebi. Toliko smo dosadni da je moja žena utekla od mene sama na more jer joj je muka slušati o Rockstaru i Bullyju 2, a ništa nije potvrđeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I onda danas, kad surfate bespućima interneta i čitate svoj e-mail, dobijete i saznate informacije da Rockstar zaista radi na Bullyju 2 koji izlazi iduće godine na PS5, Xbox Next konzolama, ali i konzolama za ovu generaciju. PC se ponovno ne spominje.

Ovaj put glasine stižu od dva velika YouTube kanala i Rockstar insidera koji leaka podatke. Odmah ćemo reći da su oba YouTubera koja tvrde da Bully stiže, pogodili sve za GTA V prije nego je došao, a u velikoj mjeri su prije svih objavili i GTA Online novosti. Dakle, ne mlate praznu slamu kao FFA – rekli bi neki naši pratitelji.

Vijest je prenio i sam GamesRadar, a hintove je dao i Kotaku. Ako oni lažu, onda i mi lažemo napaćene gamere. No, svi zaista želimo da Bully 2 izađe. Kao i što želimo da RDR 1 Remake dođe na konzole i PC, a onda i da RDR 2 dođe na PC. Takva remek-djela trebaju odigrati svi.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano