Vijesti

PRIJELOMNA VIJEST! Dobili smo prvi video koji pokazuje snagu PlayStation 5 konzole!

Dogodilo se i to! Sve one priče oko snage PlayStationa 5 i važnosti specijalnog SSD diska nisu samo prazna priča. Sjećate se da smo u tekstu koji smo pisali, istaknuli koliko je SSD bitan i da PS5 prema riječima ljudi iz Sonyja uvelike eliminira loading ekrane?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas je iscurio video koji to dokazuje. Sony je iza zatvorenih vrata održao prezentaciju za odabrane ljude gaming industrije (o čemu smo isto pisali) i pokazao koliko je PlayStation 5 zapravo moćniji od PlayStationa 4. Pogledajte samo usporedbu loading vremena Spider-Mana na PS4 Pro konzoli i na PS5. Također, pogledajte koliko bolje PlayStation 5 brže učitava odnosno streama podatke zahvaljujući SSD-u u PlayStationu 5. Nevjerojatno.

Dok PlayStation 4 Pro konzoli treba preko 8 sekundi kako bi učitala scenu, PlayStation 5 to napravi za manje od sekunde.

Kasnije u videu možete vidjeti koliko glatko i brzo ide streamanje Spider-Mana na PS5, a kako “zašteka” na PS4 Pro konzoli. Sony ovo zove neprekidnim igranjem što će izgleda PlayStation 5 uvelike omogućiti.

Još nas zanima koliko će ova snaga konzole i SSD disk doći do izražaja na PlayStation 5 igrama koje će biti zahtjevnije od PS4 igara. Nadamo se da će Sony uskoro u javnost pustiti više informacija.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano