VijestiZanimljivosti

Prodao Pokemon kartu za gotovo 400 tisuća kuna, a onda je pošta napravila svoje…

Nevjerojatna nesreća i priča stiže nam s one strane bare. Zamislite samo da ste u posjedu toliko vrijedne i rijetke Pokemon karte koja košta $60.000, uspijete je prodati i ona jednostavno nestane?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se to dogodilo jednom kolekcionaru koji se preko eBay aukcije odlučio prodati jednu od najvrijednijih Pokemon karata uopće. Riječ je No. 3 Trainer kartici na kojoj se nalazi holo prikaz Mewtwo Pokemona.

Karta je inače dodjeljena osobi koja je na vrlo prestižnom Pokemon turniru u Japanu osvojila treće mjesto još davne 1999. godine.

Nakon što su se prodavač i kupac sve dogovorili oko slanja ovako vrijedne karte, kupcu iu New Yorka je preostalo samo pričekati kartu. No, problem je da ona nije nikad došla do njega. Američka pošta je izgubila kartu, ili puno vjerojatnije – netko ju je jednostavno ukrao.

I prodavač ove karte, ali i kupac imaju savršenu reputaciju na eBayu, a prodavač ima i dokaze da je pošiljka poslana. Ona je odjednom samo mistično nestala.

Vuče na Team Rocket maslo, zar ne?

Prodavač i kupac nude $1000 za informaciju o nestaloj karti. Inače, na pošiljci je pisala vrijednost iste, pa je vjerojatno netko od dostavljača odlučio se počastiti. Nadamo se da će ova priča ipak dobiti sretan završetak.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano