Vijesti

Provjerite svoje mailove: Sony poklanja besplatnu PS4 igru

Bez kvake, bez zezancije, poklanjamo ti PS4 igru! – ovako nekako započinje email koji je primila nekolicina sretnika, igrača na PlayStationu 4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To znači da je Sony još jednom krenuo u val poklanjanja igara, koji, ako ćemo gledati prema nekim prošlim akcijama, traje nekoliko dana i nema apsolutno nikakvih pravila. Besplatnu igru dobiju sretnici, međutim, apsolutno je nebitno koliko oni igrali ili potošili na Storeu.

Novi val otvorio je sretni korisnik na Redditu koji je dobio Astro Bot Rescue Mission igru za PlayStation VR. Nekoliko ljudi u komentarima pohvalilo se da su dobili istu igru, a na internetu smo dalje pronašli još nekoliko igrača koji su također imali sreće, pa sad igraju igre poput Infamous: Second Sona ili The Order: 1886.

Dakle, provjerite mailove. Ako smatrate da baš vi nemate nikakve šanse dobiti ovako nešto, definitivno niste veći pesimist od mene, a ja sam jednom dobio besplatnu igru…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano