Vijesti

Raw je suspendiran s Kickstartera, nakon što je prikupio gotovo 3 puta veću cifru od traženog

Trailer produkcije kakvu ne viđamo često pojavio se prije mjesec dana i predstavio igru Raw koja je trebala biti ultimativni GTA Online kakav smo oduvijek željeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradili bismo gradove, izabirali gradonačelnike, pokretali biznise, bili policajci ili lopovi…Raw je trebao biti ultimativni sandbox, a kako bi dovršili osnovnu konstrukciju igre i ušli u early access ekipa od nekoliko programera iz Njemačke tražila je oko 10 tisuća eura na Kickstarteru. I prikupila je gotovo tri puta više. Da bi prije par sati čitava kampanja suspendirana od strane Kickstartera, baš kad je ona trebala biti finalizirana, a developeri isplaćeni.

Tokom Kickstarter kampanje developeri su izbacili nekoliko development blogova i jedan bazični gameplay video, no kroz komentare se i dalje provlačila sumnja u legitimnost projekta, odnosno, backeri su propitkivali je li ostvarivo sve ono što je obećavala ekipa iza Killerwhale Gamesa.

Kickstarter nije dao nikakvo službeno objašnjenje o svojoj odluci, a očito revoltirani developeri su afektu napisali ovo:

Dečki, uskoro ćemo objaviti poruku o situaciji na našem Discordu. Shitstarter je suspendirao naš projekt bez ikakvog objašnjenja i pokušavamo saznati što se događa. Novi veliki gameplay video skoro je bio dovršen. Kako bilo, nastaviti ćemo raditi na igri jer smo dosad već utrošili veliku količinu vremena. Molimo vas nemojte slušate hrpu uvrijeđenih debila i njihova sranja. Hvala vam na podršci i vjeri u nas.

Alex Tretiakov, Killerwhale games.

Možda je greška, a možda nešto više. Kako bilo, više ćemo saznati uskoro.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano