Vijesti

Razotkriven je Need for Speed Heat: Utrkivati ćemo se danju, a ludnica započinje na noćnim utrkama

Electronic Arts i Ghost Games nočas su na Gamescom prezentaciji totalno razotkrili novi Need for Speed. Heat nije nikakva revolucija u serijalu, ali izgleda jako dobro i, srećom, znatno bolje od Paybacka iz 2017. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NFS Heat ćemo voziti na ulicama Palm Cityja koji je očita kopija Miamija. Fokus igre je usmjeren prema promjeni dana i noći, odnosno igra će biti i igrati će se drugačija danju i noću.

Danju ćemo se utrkivati na polu-legalnim utrkama i zarađivati novac s kojim ćemo unaprijeđivati automobile za noćne utorke. Danju će policajci biti aktivni, ali ni približno koliko će to biti noću.

Noću će se odvijati zabranjene i atraktivnije utrke, gdje će i policija biti agresivnija, a prikupljati ćemo tzv. Street Rep, odnosno – stvarati ćemo svoje ime na ulici. Što je reputacija veća, to ćemo i policiji biti veći izazov, pa će proporcionalno uličnoj reputaciji policija bacati veći arsenal na nas. Jednom kad nas ulovi policija, izgubiti ćemo dio novca i reputacije, a ukoliko se automobil totalno uništi – ostaje se bez njega.

Po prvi put u serijalu ćemo moći vizualno uređivati automobil u najsitniji detalj, a to ćemo moći i kroz mobilnu aplikaciju koja je sinkronizirana s igrom. Najbolje od svega? Ona je dostupna već sad na Androidu i iOS-u.

Dakle, automobile možemo uređivati već sad, a zatim ih i pokazivati na virtualnim ulicama Palm Cityja od 8. 11. na PS4, PC i Xboxu One, dok će EA Access pretplatnici moći voziti već od 5. 11.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano