Vijesti

REZIME Ubisoftova E3 konferencija ponovno je bila među najboljima i ove godine

Ubisoft je još jednom napravio jako dobru E3 konferenciju, koja će možda i ove godine biti najbolja. Prvenstveno zbog ostalih izdavača s mlakim postavama igara. Ako zanemarimo Just Dance skakutanja po pozornici, konferencija je bila prepuna dobrih novih igara, besplatnih ekspanzija za prethodne igre poput The Divisiona 2 i For Honora, dok gorki okus u ustima ostavlja jedino nedostatak nove Splinter Cell igre o kojoj nas već mjesecima bombardiraju s tračevima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za više o svakoj igri kliknite na podnaslov.

Rainbow Six Quarantine je igra nastala na popularnom Siege modeu

“Ono što je Rainbow Six Siege za PVP shootere, to će biti Rainbow Six Quarantine za kooperativne PVE shootere” – samouvjereno je izjavila direktorica igre na pozornici. Igra se bazira na popularnom modeu koji je neko vrijeme bio dostupan u Siegeu, igrati ćemo u timu s tri igrača i izlazi u prvoj polovici 2020. godine.

Ghost Recon Breakpoint dobio je datum izlaska

O Breakpointu sm oveć ranije pisali u nekoliko navrata, dok smo još dugo prije E3-a dobili prilično dugi gameplay prikaz. Breakpoint će biti mračnija igra od Wildlandsa, realističnija u smislu survival gameplay mehanika, a stiže 4. 10. na PC, XONE i PS4.

Kako i gdje se prijaviti za betu saznajtes klikom na podnaslov.

Roller Champions je besplatna konkurencija Rocket Leagueu

Radi se o besplatnoj igri kreiranoj prema sportu viđenom u legendarnom filmu Rollerbladeu. U brutalnim 3 na 3 mečevima boriti ćemo se s drugim igračima za loptu, a ovisno koliko krugova napravite bez da vam protivnik oduzme loptu, imate šansu postići više poena.

Igra je dostupna za testiranje do petka na PC-ju, iznimno je zabavna, a više o konceptu i kako igrati pročitajte u našem tekstu klikom na podnaslov iznad.

Watch Dogs Legion jedna od najboljih igara ovog E3-ja i inovacijski skok

Legion nas vodi u London gdje ćemo ponovno biti dijelom DedSeca koji ovaj put ima značajno veću ulogu od nekakve tajne hakerske organizacijski. Naime, vodit ćemo pokret revolucionara u alternativnoj budućnosti u kojoj grad vode totalitarni koruptivni političari.

Pod svoje okrilje regrutirati ćemo team s kojim ćemo “osvojiti” grad, a zanimljivo je to što ćemo moći regrutirati i igrati s apsolutno svakim civilnim NPC-em u igri, od kojih je svaki drugačiji, ima svoju pozadinsku priču i vlastite karakteristike.

Gods & Monsters je ubisoftova Zelda smještena u grčku mitologiju

Od svih igara koje smo nabrojali, Gods & Monsters stigao je kao najveće iznenađenje jer o toj igri dosad nismo čuli apsolutno nikakve informacije, čak ni običan trač.

Na igri rade tvorci Assassin’s Creed Odysseya, upravljati ćemo s likom imena Phoenix kojeg su regrutirali grčki bogovi. Igra će biti prepuna istraživanja, dungeona, legendarnih questova, loota i zagonetki, a sve to smješteno u veliki i predivni open world svijet.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano