Vijesti

Shrouda je usred streamanja prekinuo potres

Područje američke Kalifornije ovih dana pogodio je niz poprilično ozbiljnih potresa od kojih je najjači bio čak 7,1 magnitude, a koji je ujedno i najsnažniji zabilježen potres unatrag 20 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tresle su se zgrade od kojih je nekolicina oštećeno, bilo je i ozljeđenih, no na sreću, mrtvih nije bilo. Sretno je prošao i popularni streamer Shroud kojeg čak ni potres nije prekinuo u igranju Apex ranked meča.

Njegovi suigrači u partyju potres su također osjetili i tokom 2 “udara” ukupnog trajanja oko minute, gdje smo jasno mogli vidjeli podrhtavanje monitora, mikrofona i ostale opreme. Shroud i prijatelji su panično raspravljali o tome trebaju li se sakriti negdje, međutim, ipak su nastavili igrati.

https://www.youtube.com/watch?v=ZOKIF9f_Hmk

Znakovito, nakon što je objavio da je Apex pokvaren, pa se prebacio ponovno na PUBG, a zatim čak i na Fallout 76 Nuclear Winter battle royale mode, potres je uslijedio upravo s prvim povratkom na Apex nakon nekog vremena. Pokušava li mu to netko “gore” reći da Apex nije za njega?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano