Vijesti

Sony kupio Insomniac – tvorce Spider-Mana, Ratchet&Clanka, Resistancea, Sunset Overdrivea…

Sony i PlayStation nisu mogli napraviti logičniji i pametniji potez. Insomniac je od danas dio velike PlayStation obitelji koju čine neki od najboljih svjetskih studija. Tako je Insomniac postao dio elitne ekipe, a možemo reći da je to mjesto sasvim zaslužio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Insomniac je dao neke od najboljih PlayStation igara uključujući legendarni Ratchet&Clank serija, Resistance serijal kao i Spider-Mana. Također, treba reći da je Insomniac za Xbox One napravio fantastični Sunset Overdrive.

Insomniac je davne 1998. godine izdao prvog Spyru za PlayStation, a sve drugo je zaista povijest. Ovo je za Insomniac prilično veliki korak naprijed, budući da će sad imati puno veći budžet nego ranije, a zamislite samo koliko veliku će imati podršku od samog Sonyja.

Što donosi budućnost?

Sigurni smo – vrhunske PlayStation ekskluzive. Šuška se već da Insomniac radi na PlayStation 5 Spider-Manu 2, a ipak, naša velika želja je da Insomniac konačno napravi nastavak Resistancea. Sad će zasigurno imati dovoljan budžet za to. PlayStation vlasnici mogu biti itekako sretni jer će dobiti vrhunske ekskluzive od vrhunskog studija.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano