Vijesti

Sony najavio novi “State of Play” za utorak; očekujte nove igre i novi gameplay za najveće ekskluzive

Pišemo već par dana kako se Sony i PlayStation konačno vraćaju s ljetnih godišnjih odmora, a sad imamo i službenu potvrdu. Idući utorak, 24. tujna od 22 sata po našem vremenu, PlayStation će emitirati novi State of Play show.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

State of Play trajati će 20 minuta, a potvrđeno je da će kompanija otkriti nove igre, ali i pokazati novi gameplay za ekskluzive. Ne zaboravite da isti dan Naughty Dog iza zatvorenih vrata održava 3 sata prezentaciju za medije, što znači da ćemo vrlo vjerojatno vidjeti The Last of Us Part II, a možda i Ghost of Tsushimu.

I pazite još jednu napomenu – Sony je potvrdio da u OVOME State of Playu neće biti govora o next-gen planovima. Dakle, onda u IDUĆEM? Vrlo vjerojatno.

Ne zaboravite da smo pisali ranije kako The Last of Us Part II prezentacija nije jedina koju će PlayStation imati taj tjedan i pokazalo se da je ta vijest točna.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano