Vijesti

Španjolski gaming portali tvrde da ovaj tjedan stiže The Last of Us Part II gameplay, a igra izlazi na jesen

Death Stranding trailer je službeno potvrđen za srijedu. Konačno ćemo dobiti nove Death Stranding informacije, a tko zna, možda i datum izlaska. E3 se bliži i kao što smo predviđali, Sony neće samo šutjeti i gledati dvosatnu Microsoftovu konferenciju, već će i oni dati do znanja da su živi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prilog tome idu informacije o kojima pišemo u ovom članku. Naime, dva (ugledna) Španjolska portala tvrde kako imaju pouzdane informacije da ćemo osim Death Strandinga, ovaj tjedan vidjeti i novi The Last of Us Part II gameplay. Ne samo to, već će biti otkriven i datum izlaska.

Oba portala tvrde da je to na jesen ove godine. Dakle, vrlo lagano moguće kraj listopada ili studeni. Linkove za tekstove imate ispod, a naravno, možete upotrijebiti Google Translate za prijevod.

Inače, uobičajeno je u svijetu igara da uoči i na samom E3-u, mnoge igre budu oslobođene embarga, pa su ovakve vijesti itekako moguće. Ovo nije prvi glas da TLOU 2 dolazi na jesen.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano