Vijesti

Star Wars: Jedi Fallen Order je dobio sulude zahtjeve za PC

Jučerašnja objava minimalnih i preporučenih zahtjeva za Star Wars: Jedi Fallen Order na internetu je dočekana s podsmijehom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Electronic Arts i Respawn su pod preporučenu količinu RAM-a naveli čak 32 GB što je daleko iznad onoga što je potrebno drugim igrama sličnog ranga. Većina današnjih igara za pokretanje na preporučenim postavkama predlaže posjedovanje 8-16 gigabajta RAM memorije, što aludira na to kako Jedi Fallen Order i nije baš najbolje optimiziran.

Sve to nas i ne čudi kad u obzir uzmemo Respawnove prethodne igre na PC-ju. Ipak, nakon backslasha praktički čitavog interneta, preko noći je preporučeni zahtjev spušten s 32 na 16 gigabajta RAM-a.

Je li ekipa iz Respawna preko noći uspjela dodatno optimizirati igru da na istim detaljima igra vuče 50% manje RAM memorije? Jako teško. Vjerojatnije je da je količina detalja umanjena za tu razinu, ili će čitavi studio dodatno prionuti na posao dodatne optimizacije, pa je upitno što ćemo dobiti 15. 11. Kako bilo, novi Star Wars obećava jako jako puno i zaista se nadamo kako će devovi riješiti sve probleme. Jer 32GB RAM-a je suludo.

Minimalni zahtjevi

AMD procesor: FX-6100
Intel procesor: i3-3220
RAM: 8 GB
Graphics card (AMD): Radeon HD 7750 or Equivalent
Graphics card (NVIDIA): GeForce GTX 650 or Equivalent
DirectX: 11 Compatible video card or equivalent
Prostor na disku: 55 GB

Preporučeni zahtjevi

AMD procesor  Ryzen 7 1700
Intel procesor: i7-6700K
RAM: 16 GB
AMD grafika: RX Vega 56
NVIDIA grafika : GTX 107
Prostor na disku : 55 GB

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano