Vijesti

Stigao novi gameplay za HD remaster legendarnog Commandosa 2

Kao što je urednik portala napisao u jednom članku – tko nije igrao Commandose prije nekih 18-19 godina, kao da nije niti živio. Riječ je o zaista legendarnom serijalu kojeg smo igrali svi. Voljeli ili ne PC igre, ovo je bilo obavezno štivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svu sreću nas, ali i vas koji Commandose niste igrali, remaster drugog dijela igre stiže na jesen-zimu ove godine na PC, ali i na konzole. Ne brinite, sučelje je prilagođeno i za nas konzolaše tako da jednostavno morate odigrati ovo remek djelo igraće industrije.

Par dana uoči Gamescoma (na kojem ćemo dobiti hrpu novog gameplaya) developeri su nam podarili novi gameplay prikaz gdje vidimo na koji način je remaster poboljšan u odnosu na original.

Nostalgija nas je odmah uhvatila jer iako će igra dobiti moderno ruho i dalje je to stari, genijalni Commandos u pitanju. Vjerujemo da ćemo na Gamescomu osim gameplaya, saznati i konkretan datum izlaska igre.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano