Vijesti

Stigla je kolekcija svih The Walking Dead Telltaleovih igara

Da se Telltale vratio već je stara vijest. Naime, sva potraživanja i dugove ovog nekad povećeg studija otkupila je kompanija LCG Entertainment. Što znači razvoj novih igara i prepakiranje starih, jer investiciju treba povratiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako se dogodila The Walking Dead: The Telltale Definitive Series kolekcija sve 4 sezone i podserijala koji je pratio Michonne. Dakle, 23 epizode i 50-ak sati gameplay sadržaja za sve ljubitelje Walking Dead univerzuma i dobrih avantura.

Tu su i bonusi

Uz sve epizode nasnimljeno je preko 10 sati komentara developera, kratki dokumentarac, a u paketu se još nalaze soundtrack i posebni tamni grafički mode koji bi igru vizualno trebao približiti stripovima.

Cijena kolekcije iznosi $50, odnosno 349 kuna na PS Storeu. A Telltale nastavlja dalje. Doduše, ne s Walking Dead serijalom, ali znamo da studio i dalje posjeduje licence za Batmana i The Wolf Among Us.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano