Vijesti

The Witcher 3 i svi dodaci zauzimaju 51GB, a Cyberpunk 2077? Više od 80GB, a CDPR još ubacuje sadržaj u igru

Ako bismo laički gledali i uspoređivali veličinu igara prema količini gigabajta, ovo bi značilo da će Cyberpunk 2077 biti duplo veća igra od “golog” The Witchera 3 jer ako The Witcher 3 sa svoja dva ogromna dodatka zahtjeva 30GB manje prostora, koliko će onda iznositi Cyberpunk 2077 s dodacima koji će sasvim sigurno izaći nekad?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Količina gigabajta neke igre može biti možda okvirni pokazatelj veličine igre, ali znamo svi da više gigabajta ne znači nužno ogromnu igru. Svi ovi podaci vrijede za PS4 verziju igre, dok za PC i Xbox One još nemamo podatke.

Također, uzmite u obzir da ovih 80GB nije finalna brojka jer CD Projekt Red još uvijek ubacuje stvari u igru, a sigurni smo da će biti i first day patch. Vjerujemo da će se sve skupa popeti bliže 90GB što je jako puno, ali ni tada Cyberpunk 2077 neće biti najveća igra (barem ne na PlayStationu 4) jer RDR 2 zauzima ogromnih 105GB prostora, a jedan Black Ops 3 čak 101GB.

I ptice na grani znaju da Cyberpunk 2077 izlazi 16. travnja 2020. godine, a 55 minuta gameplaya vidjet ćemo za otprilike mjesec dana.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano