Vijesti

Uskoro dolazi novi 7.0 update za PlayStation 4 i sa sobom donosi puno dobrih stvari

Iduća velika firmware nadogradnja za PlayStation 4 je pred vratima. Jučer su mnogi od nas i vjerujemo vas dobili od PlayStationa mail da testiramo verziju 7.0 koja za razliku od prošlih nadogradnji u sebi ima nekoliko novih stvari koje su zapravo odlične i korisne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veći party, bolja kvaliteta zvuka, veća brzina interneta i HDR postavke

  • Party će tako biti povećan s 8 ljudi na čak 16. Osobno smo ovaj feature testirali ranije i vjerujte mi da radi. Posebno je ovo korisno za grupe igrača koji žele igrati MP igre skupa ili se samo zezati.
  • Uz duplo veći party novi update donosi bolju kvalitetu audio zvuka, pa vas, ali i vi druge čujete bolje i nekako razgovjetnije. Da, čak i oni s “drvenim” headsetom zvuče bolje.
  • Stabilnost interneta povećana (bolja veza i malo veće brzine) – ovo sam testirao nekoliko dana i u 80% slučajeva moram reći da mi je brzina downloada bila veća nego inače. Inače nemam problema u MP igrama, pa ne mogu reći je li i tamo vidljivo poboljšanje, ali trebalo bi biti jer pronašli smo informaciju da je Sony nadogradio svoje mrežne kapacitete i poboljšao PSN. Konačno.
  • HDR postavke – za sve vas koji imate HDR TV konačno u postavkama konzole možete naštimati HDR prikaz. Naravno da to radimo i na samom televizoru, pa i u samim igrama, ali uz nove postavke na konzoli slika izgleda još bolje. Stvarno je Sonyju trebalo duuugo vremena da ubaci ovako nešto na konzolu.
Podesite ovo obavezno u postavkama!

Naravno, ne trebamo spominjati da je povećana stabilnost konzole što god to značilo. FW 7.0 bi svakako trebao ovo ljeto biti dostupan svima i konačno možemo reći da donosi nekoliko korisnih i dobrih stvari.

Inače, ako ste dobili kod za 7.0 betu, taj kod uz vas može iskoristiti još 19 drugih ljudi. Mi imamo kod i stavit ćemo ga ovdje u tekst, ali jedno UPOZORENJE – nemojte instalirati betu ako vam vaši drugi prijatelji nemaju istu jer nećete moći s njima ući u party chat budući da vi imate ovaj novi, prošireni party sistem, a oni stari.

KOD: MC2G-JBNB-E6RL

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano