Vijesti

Večeras gledamo 2 sata budućnosti igara bez CGI gluposti – samo gameplay

Pisali smo već o showu koji nas večeras čeka od 20 sati, a koji vodi Geoff Keighley. Sad znamo koliko i traje i kako je Geoff sam otkrio – nema CGI trailera, već samo gameplay i naravno razgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2 sata i 25 igara (FIFA 20, NFS, Modern Warfare, Gearsi 5, Death Stranding…)

Da, toliko toga će biti…! Kao što znate, Hideo Kojima nakon 5 godina stiže na Gamescom gdje će na Opening Night Live priredbi prezentirati gameplay iz Death Strandinga.

Biti će i nekoliko novih igara koje će biti najavljene, ali ne treba (po nama barem) očekivati velike AAA igre. Barem na na priredbi.

Kao što vidite tu se nalaze stvarno velika imena igraće industrije kao i veliki naslovi koje očekujemo ove i iduće godine.

Ono što je još odlično za Gamescom je činjenica da ćemo vidjeti još hrpu novog gameplaya iz svih mogućih igara jer će večerašnji show pokazati sve, ali u kraćim verzijama. Kasnije očekujte zasebne gameplay trailere i hrpe ostalih informacija.

Večerašnji show možete gledati na svim mogućim platformama koje poželite, pa izvolite sve na jednom linku.

Ako nećete moći gledati, nema problema jer ćemo mi sve popratiti vijestima i tko zna čime još ne…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano