Vijesti

Volite Halo, Destiny, sci-fi igre i ogromne mechove? Onda je Disintegration igra za vas!

Na večerašnjoj Opening Night Live priredbi na Gamescomu vidjeli smo gameplaya više nego na kompletnom E3-u. Jedna od igara koju smo željno čekali vidjeti je Disintegration. To je igra od tvorca i oca Halo serijala, Marcus Lehtoa koji je okupio veterane igraće industrije i pokrenuo svoj vlastiti studio V1 Interactive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Halo i Destiny uz začin Bungiea

Kad pogledate trailer sigurni smo da će vam se činiti kako gledate novu Bungievu igru.

https://www.youtube.com/watch?v=Zx0usaPqEYA

I nećete se prevariti jer studio čine pretežno ljudi iz Bungiea koji su radili na Destinyju i posebno Halou. Disintegration je sci-fi first person pucačina koja ima punokrvnu single player kampanju i multiplayer.

Većinu vremena ćemo biti u ogromnom robotu (mechu), dok ćemo na tlu zapovijedati svojim kopnenim snagama. Igrama u ulozi vojnika i pilota Rayonne. Svijet u igri je pokošen raznim pandemijama, a glavni problemi su glad i prevelika napučenost svijeta.

Znanstvenici su razvili tehnologiju preko kojeg su ubacili ljudsku inteligenciju u robote, ali onda su stvari pošle po zlu.

Igra izlazi na PS4, PC i Xbox One iduće godine, a do tada će developeri otkriti puno više gameplaya i podataka.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra