Vijesti

Gabriela Morales je Ricova protivnica zbog kojeg ćemo igrati Just Cause 4

Gabriela, reci “R”, ako možeš, i izgovaraj ga sve dok ti ne kažem da prestaneš. Nekih 15-20 sekundi, ne više…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hico” – kako bi na Južnoameričkom španjolsko-engleskom presexy naglasku nova antagonistica Gabriela Morales prekrstila našeg junaka, borit će se sa starim prijateljima u Just Causeu 4. Radi se o Black Hand skupini zlikovaca, najvećoj privatnoj vojsci na svijetu koja se ponovno vraća u serijal.

Black Hand vodit će upravo Gabriela Morales. Koja tvrdi da je ista kao Rico, s čim se ne možemo složiti jer u onih šest sekundi od njih 120 novog Just Cause 4 trailera u kojem vidimo antagonisticu ona je i glasom i stasom presexy za pomalo dosadnog i ružnjikavog Rica, na kojem godine polako ostavljaju traga. A GabHiela ima i dobar karakter. Što je najvažnije, jelda…

Konačno ozbiljan izazov i fokus na priču

No vratimo se mi na ozbiljnije teme. Black Hand je ozbiljna vojska opremljena do zuba najnovijom tehnologijom. Pa će biti pravi izazov suočiti se s njima, što tvrde i developeri, koji kroz ovaj nastavak fokus na izazov i samu naraciju stavljaju više nego ikada prije.

U traileru vidimo prikaz još jednog aduta pridošlice u serijal – promjenjive vremenske uvjete. Grmljavina, munje, tajfuni, tornado… Zato se isplati baciti pogled na još jedan dobro izrežirani trailer. Međutim, postoji još jedan jako dobar razlog – na naše iznenađenje vratio se najveći izdajica u serijalu! Just Cause 4 igramo 2.12. ove godine na PC-ju, PS4 i Xboxu One.

https://www.youtube.com/watch?v=TjGtNuI0QM4

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano