Vijesti

Kad će PC verzija The Last of Us remakea? “Vrlo brzo nakon PS5”

Potpuno je razotkriven remake The Last of Usa. Prošli tjedan pušten je 10-minutni prikaz koji pojašnjava apsolutno sve aspekte remakea i još je preostala samo jedna nepoznanica. Na PS5 izlazi 2. 9., a kad će na PC?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, obećani remasteri Uncharted kolekcije ni 7 mjeseci nakon izlaska na PS5 još uvijek nisu dobili svoje PC izdanje, a kako se čini, nećemo čekati toliko dugo na TLoU remake.

Barem tako kaže jedan od istaknutijih developera iz Naughty Doga, u posljednje vrijeme prilično vokalni Jonathan Benainous. “PC verzija će izaći malo kasnije, ali vrlo brzo nakon izlaska za PS5”, odgovorio je jednom fanu na Twitteru.

Skori izlazak na PC-ju je i u Sonyjevom posebnom interesu, budući da će među igračima definitivno generirati interes za nadolazeću TV seriju koja se očekuje početkom 2023. A uoči remakea The Last of Usa PC igrači će zaigrati najprodavaniju PS4 ekskluzivu Marvel’s Spider-Man koji je uoči izlaska 12. 8. demonstrirao specifične mogućnosti za PC.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano