Vijesti

Solid Snake završio u Fortniteu. Ima kutiju i uređaj za nestajanje

Čitavom nizu sjajnih, manje sjajnih, logičnih, bizarnih, čudnih, pa opet sjajnih kolaboracija, Epic Games je Fortniteu pridružio još jednu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Solid Snake iz Metal Gear Solid serijala stigao je u Fortnite i postao dijelom Battle Passa gdje njegove skinove možete otključati odmah pored Petera Grifiina iz Family Guy animirane serije.

Solid Snake dostupan je u nekoliko varijanti, uključujući i onu iz Metal Gear Solida 4 gdje je Snake ostario i posijedio. SS-u (ali i drugim skinovima) od sad su na raspolaganju EMP Stealth Camo koji na kratko vrijeme omogućuje nevidljivost. Ako pak ovaj item odlučite odbaciti, raširit će se EMP udar koji će uraditi štetu protivčkim štitovima.

Dolaze i kutije koje ćete koristiti u klasičnom MGS stilu. Tko zna, novije generacije možda nasjednu na foru. Kako izgleda ova nemoguća fuzija pogledajte u traileru.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano