Vijesti

Soulja Boy ponosno objavio “na svijetu postoji minimalno 5 milijuna ovaca”

Ako ima netko iz Hrvatske da je ovo naručio onda ga sa treba odreći!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne da mi se više ni pisati o ovome “medvjedu”, ali moram jer mi je dužnost obavijestiti vas što se događa preko “bare”. Ako nekad bacite oči na naš portal, onda znate da je mene baš zapala čast praćenja vijesti o Soulji – vrhunskom preprodavaču, lopovu i manipulatoru. Ili prodavaču magle. Nekad sam mislio da ja to radim jer radio sam takve poslove, ali Soulja je ipak ultimativni boss prodaje. Ukratko, za vas koji ne znate – čovjek preprodaje konzole po stotinu puta većoj cijeni nego što to rade eBay ili Alliexpress. Ako vas zanima detaljnije predlažem da prelistate članak na – linku!

5 milijuna konzola u manje od mjesec dana

Iskreno, nadam se da je Soulja Boy frizirao ove brojke jer ako su točne onda je svijet zaista, ali zaista otišao u onu stvar. Opet ponavljam – čovjek preprodaje konzole koje nose samo njegovo ime. Drugo sve je kineska kopija. Dakle, Soulja se pohvalio da je prodao čak 5 milijuna konzola u manje od 30 dana! Nekako sumnjamo da je to baš točno jer je vrlo brzo nakon objave rezultata obrisao “tweet”. Možda je bio “ušikan” jer nekako smo mišljenja da je 5.000 ili ne daj Bože 50.000 prodanih komada ipak realnija brojka. 

Nintendo je Soulju već tužio radi piratstva, a mi i dalje nastavljamo pratiti ovog poduzetnika na putu ka uspjehu. Vjerujemo da će jednog dana njegovo ime i nos za uspjeh biti pretečeno u igru. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano